Dans Pentru Nunta

          Dans Pentru Nunta va pune la dispozitie, experienta acumulata si profesionalismul de care da dovada, pentru a va invata sa dansati corect Valsul Miresei si alte dansuri standard ca: vals lent, vals vienez, tango, slow fox, quick-step, dansuri latino-americane precum: samba, cha-cha, rumba, jive, paso doble sau dansuri de club: salsa, bachata, merengue,totul pentru a veni in intampinarea momentelor importante din viata dvs.

 

dans-pentru-nunta

 

 

           Flora Studio - Atelier de creatie florala si cadouri

 

Restaurant Vatra Neamului

“Intr-o ambianţă istorică, evadînd din secolul XXI în Moldova de altădată, sunteţi invitaţi într-o rută istorică pe itinerarul propus de restaurantul-muzeu „VATRA NEAMULUI”.

Vă veţi întoarce ca întrun film, într-o istorie miraculoasă — fără războaie şi răzmeriţe, fără cuceritori şi cuceriţi; eroii acestei istorii vor fi nu regii bărboşi, cu spada în mînă, ci voievozii noştri cu plete lungi, pe care îi veţi surprinde într-o ipostază unică.

Astfel îi veţi vedea prima dată nu în fruntea oastei, cu chiote de luptă şi razbunare, ci în capul mesei domneşti în „lupta” deschisă cu masa încărcată cu bucate alese.

Ambianţa sălilor Vă vor face plăcută prezenţa Domniilor Voastre. Iar pe cale culinară Vă oferim o călătorie imaginară în vremea străbunilor noştri; meniul de bucate incluzînd un amalgam inspirat din diverse culturi: turcă, rusă, romănă, etc care au marcat istoria neamului nostru, obiceiurile şi tradiţiile.

Astfel istoria se opreşte din zborul ei: atmosfera te face să zăboveşti în faţa mesei cu mîncăruri şi băuturi domneşti, iar aşezîndu-te la masă nu eşti un simplu consumator, ci participant activ la cea mai paşnică luptă din istoria noastră naţională: lupta cu o masă plină de bucate în faţa cărora nu poate rezista nimeni.”