Nunţi

Nunta este momentul mult aşteptat din viaţa fiecăruia, ziua cea mai frumoasă în care iubirea se împleteşte cu fericirea, împlinirea, petrecerea şi voia bună. Toate detaliile sunt puse la punct, mirii sunt pregătiţi sufleteşte să înceapă sărbătorirea acestui evenument unic, alături de cei dragi.

Astfel, noi vă propunem o prezenţă elegantă, deosebită, cu muzică potrivită pentru primirea invitaţilor dumneavoastră, pentru acompanierea valsului mirilor, sau ca un moment special - un show surpriză.

De asemenea, de multe ori am avut plăcerea de a intona marşul \\\"Here comes the Bride\\\", pe acordurile căruia mireasa este condusă către altar.

Pentru o integrare perfectă în atmosfera de vis a nunţii dumneavoastră, vă propunem o gamă largă de rochii elegante. Pentru a alege ţinuta potrivită gustului dumneavoastră vă rugăm să consultaţi Galeria Foto.

Repertoriul abordat de noi este unul pregătit special şi cu multă atenţie pentru fiecare nuntă. Începem cu celebrul marş nupţial, după care abordăm piese din cele mai diverse genuri: café-concert, evergreen-uri, piese de petrecere, muzică de film, cover-uri, muzică clasică, folclor şi piese populare româneşti, piese celebre ca: Csardas - Monti, Kalinka, Can Can, New York, Black Eyes, Hava Nagila, Por una Cabeza (Parfum de Femeie) etc. Acestea sunt numai câteva exemple de lucrări din vastul repertoriu deţinut.

În speranţa că vom împărtăşi emoţiile momentului alături de dumneavoastră, vă dorim \\\"O Nuntă ca în Poveşti\\\"!